.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ της 27.1.2017

"Αναδημοσιεύσεις από τον Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας" http://www.kosmosnf.gr

Θα ήθελα κατ’ αρχήν να υπενθυμίσω πως είναι η ίδια η Διοίκηση της ΑΕΚ που την άφησε χωρίς γήπεδο 14 χρόνια τώρα, γκρεμίζοντας αυτό που υπήρχε τον Μάιο του 2003.

Κι ακόμη ότι είναι η ίδια η Διοίκηση της ΑΕΚ που την άφησε χωρίς γήπεδο 14 χρόνια ώρα, επιδιώκοντας την εφαρμογή σχεδίων φαραωνικών, βλαβερών για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τον πνεύμονά της, το Δάσος της.

Θα ήθελα ακόμη να υπενθυμίζω πως είναι ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας – ο γιατρός Νίκος Αδαμόπουλος τότε – που με επιστολές του της 29ης Οκτωβρίου 2002 και της 18ης Νοεμβρίου 2002 προς την Υπουργό Χωροταξίας, Περιβάλλοντος και Δημοσίων Έργων ζητούσε να μην γκρεμιστεί το γήπεδο της ΑΕΚ, διότι κινδυνεύει η ομάδα να μείνει χωρίς γήπεδο, αφού τα επιδιωκόμενα από τη Διοίκηση της ΑΕΚ ούτε νομικά ούτε οικονομικά έστεκαν.


Παριστάνει η ΠΑΕ ΑΕΚ το σημαιοφόρο του νόμου, ενός νόμου που κατασκευάστηκε μετά από τις δικές της πιέσεις, επιδιώκοντας να κάμψει τις όποιες αντιστάσεις παρουσιάζει ο Δήμος – ο Δήμος τον οποίο η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλει να υποκαταστήσει.

Να πώς αναφέρεται στην υπογειοποίηση και διαμόρφωση των περιμετρικών οδών του γηπέδου της ΑΕΚ: «Ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό για το Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας, τους δημότες, τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής…».

Η Κυβέρνηση, η Περιφέρεια Αττικής, γνωρίζουν ότι ο χώρος που παραχωρήθηκε στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ δεν είναι δυνατό να μεταβιβαστεί σε επιχειρηματικά συμφέροντα με το μανδύα της ΑΕΚ, και είναι βέβαιο πως άμα το επιχειρήσουν θα διωχθούν για παράβαση καθήκοντος – το μόνο που τους μένει να κάνουν είναι η άρση της παραχώρησης αυτής εφόσον δεν εκπληρώνεται ο σκοπός της με υπαιτιότητα της Διοίκησης της ΑΕΚ, και ο χώρος να επανέλθει στην αγκάλη του Δάσους.

14 χρόνια υπομονής σε καπρίτσια ποδοσφαιροδιοικήσεων είναι πάρα πολλά!

Κώστας Π. Παντελόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου