.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ): Ένα ακόμη βίντεο με μέρος όσων συνέβηκαν στην επέτειο της 25 Μάρτη στη Νέα Φιλαδέλφεια.




Το βίντεο μας έστειλε αναγνώστης μας. Σε αυτό φαίνεται καθαρά το «χέρι – χέρι» μεταξύ αστυνομίας και οπαδών των επιχειρηματικών συμφερόντων. Κάτι σαν αυτό που πρότεινε ο ανεκδιήγητος Ν. Αγγελίδης στη συνέντευξη στην ΕΡΤ, στο δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο να κάνει με τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Που με την ευκαιρία να πούμε το κάλεσε να υπογράψει ότι του ζητάνε, γιατί υποτίθεται έτσι θα αποχωρήσουν από τη πόλη οι ξένοι που την έχουν καταλάβει. Για την ιστορία να πούμε πως αυτός ο δημοσιογράφος που είναι μια στο καρφί και μια στο πέταλο γενικώς, στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο που υποστήριζε το ΚΚΕ. Στη συνέντευξη που πήρε από το δήμαρχο, ήταν πρώτος βοηθός του Δ. Ανδριόπουλου που έχει αναλάβει την έκδοση οικοδομικής άδειας για το ιδιωτικό γήπεδο Μελισσανίδη.


   

2 σχόλια:

  1. Μετα το ΡΕΖΙΛΙΚΙ που υπεστη απο τον Ανδριοπουλο σε πανελληνια ζωντανη μεταδοση ο ΔΗΜΑΡΧΑΚΟΣ,οπου παρουσιαστηκε χωρις δομημενο λογο και επιχειρηματα και οπου απο την αμηχανια του ειχε αλλαξει 15 χρωματα και καταναλωσε εναν ΚΟΥΒΑ ΝΕΡΟ κυριολεκτικα,ξαναεγινε ΡΕΖΙΛΙ των σκυλιων στο εορτασμο της 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ στα στενα της Ν.Φιλαδελφειας,οπου σημειωτεον περπατουσε συνοδεια ΔΥΟ ΜΠΡΑΒΩΝ(αληθεια με δημοτικο χρημα πληρωνονται τα παληκαρια αυτα ????)αλλα και ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ με μεγαλο αριθμου αστυνομικων (εδω δεν μας τα λες καλα για το ποιος παει χερι-χερι με την Αστυνομια) αυτος ο... δημοφιλης "επαναστατης" (χωρις αιτια η με αστεια ???)ανεχομενος τα μπινελικια νιμιζοντας οτι ετσι φαινεται ηρωας και μαγκας που δεν "μασαει"...Να μην μιλησουμε για τα καραγκιοζιλικια του ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΥ,που αφου σκονταψε στο πεζοδρομιο που ως δημοτικος αρχων εχει ευθυνη να το επισκευασει,πηγε να το παιξει ξυλοδαρμενος ο...πανεξυπνος,ζητωντας μαλιστα και την συλληψη του "δραστη",αλλα ο αστυνομικος που τον προστατευε κι αυτον απο τις εκδηλωσεις...αγαπης του πληθους,τον προσγειωσε αποτομα λεγοντας του οτι ΟΥΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ...ΑΥΤΟΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ...ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα έχεις να πεις τίποτα άλλο,από αυτό που γράφει η κατευθυνόμενη από τον λαθρέμπορα Μελισσανίδη ΩΡΑ για Σπορ,να βγαίνεις να το λες. Διαφορετικά γίνεσαι γελοίος και εξευτελίζεσαι μόνος σου χωρίς να κάνει κανείς καμία προσπάθεια. Τώρα αν νομίζεις ότι τα επιχειρηματικά συμφέροντα θα νικήσουν έχοντας μάλιστα ως μπροστάρηδες κάτι τραμπούκους σαν και αυτούς της 25ης Μαρτίου είσαι βαθιά γελασμένος.
    Vincent

    ΑπάντησηΔιαγραφή