.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ): Σήμερα στα δικαστήρια κατέρρευσε σα χάρτινος πύργος το παραμύθι της νομιμότητας της "Αγιά Σοφιάς"

Ο Γρανίτσας μέσα σε ένα χρόνο είχε γκρεμίσει το γήπεδο, είχε εκδώσει οικοδομική άδεια,  είχε σκάψει, είχε ρίξει μπετά για υποστυλώματα, κι έψαχνε μάταια κορόιδα να ρίξουν λεφτά στο σχέδιο του. 

Το σχέδιο Μελισσανίδη 4χρόνια μετά δεν έχει αποκτήσει κι ούτε πρόκειται, καν νομιμότητα!!! 

Γιατί στα δικαστήρια δε περνάνε τα αποφάσισε το ΣτΕ, υπόγραψε ο υπουργός ή η (α)Ρένα  Δούρου και το δίκιο είναι με το μέρος μας... 

Δε λείπει η έγκριση της υψομετρικής μελέτης από το Δήμο. Η νομιμότητα λείπει από το έργο!

Τέσσερα χρόνια τώρα τσαμπουνάνε νομιμότητα με την υποστήριξη, την ανοχή, τις πλάτες όλων των εξουσιών, όλων των κυβερνήσεων, και όλων χωρίς εξαίρεση των κομμάτων που έχουν παρουσία στο κοινοβούλιο όλα αυτά τα χρόνια. Τα γενναία μέλη της ερασιτεχνικής ΑΕΚ που υπερασπίζονται το δίκιο της ομάδας παρά τις απειλές και όσα κατά καιρούς έχουν υποστεί, έφεραν ενώπιον της δικαιοσύνης το θέμα της σκανδαλώδους παραχώρησης της έκτασης του πρώην γηπέδου ΑΕΚ, στη "Δικέφαλος 1924 Α.Ε." συμφερόντων Μελισσανίδη.

Αυτό που περίτρανα αποδείχτηκε, είναι πως τα επιχειρηματικά συμφέροντα μπορούν άνετα να τα βρίσκουν με κυβερνήσεις, συστημικά κόμματα, και ΜΜΕ, να αποσπούν παράνομες υπογραφές, να ασκούν βία και να απειλούν δι΄ αντιπροσώπων χωρίς επιπτώσεις. Αλλά το σχέδιο τους παραμένει στον αέρα καθώς δεν έχει καμιά νομιμότητα. Αποδείχτηκε ακόμη πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η περιφέρεια της (α)Ρένας Δούρου, όφειλαν όσο υπάρχει παρόμοια εκκρεμότητα να μην είχαν υπογράψει το παραμικρό. Αλλά ως υπάλληλοι των αφεντικών σκοτώθηκαν να βάλουν υπογραφές για να δημιουργήσουν ντε φάκτο καταστάσεις. Απότυχαν!

Οι υποστηρικτές της μπίζνας της "Αγιά Σοφιάς" τώρα εκφράζουν την απελπισία τους για την εξέλιξη. Αλλά όποιος υποστηρίζει σχέδια που παραβιάζουν κάθε νομιμότητα με στόχο το κέρδος, πάντα έχει το ρίσκο να πέσει έξω. Καιρό λέμε πως εκτός από τους οπαδούς που μέσω της αγοράς εισητιρίων διαρκείας υποχρεωτικά έχουν χρηματοδοτήσει το σχέδιο, κανείς μεγαλοσχήμονας ούτε ο ίδιος ο Δ. Μελισσανίδης που υποσχέθηκε να βάλει 10.000.000 ευρώ, δεν έχει δώσει σεντς!!! Ο ίδιος λοιπόν που δεν είναι κορόιδο, γνωρίζοντας πως το σχέδιο του είναι στον αέρα, δεν έχει βάλει μία φοβούμενος πως θα τα χάσει. Γι΄ αυτό και τόσο καιρό επιμελημένα και καλά σκηνοθετημένα έχει καθυστερήσει την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Δυστυχώς για τους οπαδούς το λέμε άλλη μια φορά. Όσο θα τρέχουν πίσω από σωτήρες πιστεύοντας και υποστηρίζοντας τους, τόσο δε πρόκειται να δουν γήπεδο. Ούτε τέτοιο που τους υπόσχονται, ούτε αλλιώτικο.

Ενώ με ένα σχέδιο που δε παραβιάζει τη νομιμότητα και σε μέγεθος ταιριάζει στο χώρο που έχει παραχωρηθεί στην ΑΕΚ για όλα τα τμήματα της, και γήπεδο θα υπήρχε και κανενός είδους προβλήματα δε θα υπήρχαν. Τους πουλάνε παραμύθια της χαλιμάς πως και καλά ΑΕΚ και Φιλαδέλφεια πάνε μαζί. Πως όμως η μπασκετική ΑΕΚ πάει στο Μαρούσι πετώντας έξω τη ποδηλασία; Πως η ΠΑΕ ΑΕΚ χρόνια τώρα έχει έδρα στο Μαρούσι; Πως τα περισσότερα τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ γυρνάνε όπου τους λυπηθούν και τους δώσουν έδρα για προπονήσεις ή αγώνες; Δηλώνει το αφεντικό πως το ΟΑΚΑ είναι Νταχάου και θέλουμε έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αλλά στο Νταχάου και με τις φτηνότερες αγωνιστικά επιλογές κερδίζει συνέχεια τον Ολυμπιακό, κέρδισε κύπελλο, τερμάτισε 2η η ΑΕΚ πέρσι.

Κάποια στιγμή οι οπαδοί πρωτίστως, πρέπει να σταματήσουν να βλέπουν εκεί που τους δείχνουν να κοιτάνε...


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek 365:


Λύσσα κατά της Αγιά Σοφιάς στην Ευελπίδων





«Πάνοπλοι» με δύο δικηγόρους και μάρτυρες τους γνωστούς από παλιές συνελευσεις της ΠΑΕ και τηλεοπτικές εκπομπές Σταθάκο και Κοτσώνη (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκαν στο δικαστήριο οι Αργυρόπουλος και Πολιτόπουλος για να "θάψουν" το όνειρο εκατομμυρίων ΑΕΚτζήδων - Εκδικάστηκε η υπόθεση, σε χρονικό ορίζοντα έξι μηνών η απόφαση

"Πάνοπλοι" με δύο δικηγόρους και δύο μάρτυρες πρώην σταρ συνελεύσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ και τηλεοπτικών εκπομπών εμφανίστηκαν οι παγκοσμίως άγνωστοι "φίλοι" της ΑΕΚ και μέλη της Ερασιτεχνικής κύριοι Πολιτόπουλος και Αργυρόπουλος με σκοπό να προκαλέσουν πρόβλημα και εν τέλει να "θάψουν" το όνειρο εκατομμυρίων ΑΕΚτζήδων για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια τώρα που έχει φτάσει μια ανάσα πριν από την έκδοση της οικοδομικής άδειας. Οι δύο παγκοσμίως άγνωστοι μηνυτές, ο ένας μάλιστα είναι μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, και ο κύριος Καπετανόπουλος που είναι δικηγόρος τους και βασικός υποκινητής της ιστορίας αυτής μετά την αποτυχία του να γίνει μέλος του Δ.Σ της Ερασιτεχνικής είδαν τα επιχειρήματα τους να καταρρέουν το ένα μετά το άλλο και επικεντρώθηκαν κυρίως στο ότι τα μέλη της Ερασιτεχνικής δεν κλήθηκαν με προσωπική επιστολή όπως συμβαίνει τα τελευταία 10 χρόνια και έτσι έκανε και το ΔΣ όταν ήταν μέλος του ο ίδιος ο Καπετανόπουλος. Μάχη κατά του παραχωρητηρίου έδωσαν και οι μάρτυρες Νίκος Σταθάκος και Κώστας Κοτσώνης γνωστοί από τηλεοπτικές εκπομπές ενώ ο δεύτερος ήταν και μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ την μέρα που η ΑΕΚ υποβιβάστηκε.

Η πλευρά της ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τους Ζαχόπουλο και Αλεξίου απαντώντας σε όλα και προσκομίζοντας όλα τα νομικά στοιχεία που χρειάστηκαν. Στα δικαστήρια βρέθηκαν και τα μέλη της Λέσχης Πολιτισμού και Ιστορίας της ΑΕΚ, Κυριάκος Χήνας, Νικόλας Δευτεραίος, Γιάννης Βερούτης, Νίκος Καραμπουρνιώτης, όπως και οι Νίκος Χαριτάκης, Αλέξανδρος Αγγέλογλου και Νίκος Χαριτάκης όντας στο πλευρό της ΑΕΚ.

Στις 7 Μαρτίου θα υπάρξουν συμπληρωματικές καταθέσεις με την τελική απόφαση του δικαστηρίου να αναμένεται τους επόμενους μήνες.

3 σχόλια:

  1. Ειναι το ίδιο άρθρο με τα χαμόγελα του ΣτΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμπουρη δικα ειναι αυτα που γραφεις? Σε παρακαλω απαντησε αν εχεις χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και μονο που το παρουσιαζεις σαν γηπεδο μελισσανιδη και σε παρενθεση την ΑΕΚ , ειναι ανωφελο να συζητησει καποιος μαζι σου. Δυστυχως ή ευτυχως για να γινει ενα γηπεδο χρειαζονται χρηματα αρα και ενας επιχειρηματιας να βαλει τα χρηματα. αλλα περα απο αυτο το γηπεδο ειναι ονειρο εκατομμυριων ανθρωπων και ειναι για την ΑΕΚ μας . Οχι για το Μελισσανιδη. Αν δεν εχεις καμια καλυτερη προταση να κανεις για ενα γηπεδο που υπηρχε εκει απο το 1930 και αδικα γκρεμιστηκε , καλυτερα πηγαινε σε καμια παραλια να κανεις ξοψωλος μπανιο με τους ξεπλενυδες φιλους σου , να συζητησετε για την εργατικη ταξη και για μαρξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή