.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ): Παραδέχονται πως οι κάτοικοι της πόλης μας δε θέλουν το γήπεδο Μελισσανίδη!



Η είσοδος στη πόλη από την Εθνική οδό ενημερώνει τους εισερχόμενους σε αυτή πως απόκτησε αφεντικό και αναπαριστά το τρόπο που θα τη διοικήσει


Ύστατες απελπισμένες προσπάθειες των επιχειρηματικών συμφερόντων να επιβάλλουν τις επιδιώξεις τους στη πόλη μας

Έχοντας ηττηθεί κατά κράτος, παρά τις απελπισμένες προσπάθειες που έχουν καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια τα επιχειρηματικά συμφέροντα, συνεχίζουν τη νέα εκστρατεία εισβολής με μη δημότες για την επιβολή τους και τη μεταστροφή της κοινής γνώμης της πόλης μας. 

Ξένα προς τη πόλη πρόσωπα είναι τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Ξένοι είναι και αυτοί που την… επισκέπτονται ή θα την επισκεφτούν επιχειρώντας να τα επιβάλλουν. 

Αν τα καταφέρουν, τις συνέπειες μιας τέτοιας υποχώρησης η πόλη και οι πολίτες θα τις υπόκεινται στο διηνεκές… Οι άλλοι μόνο ως επισκέπτες πάλι μπορεί να ξανάρθουν στη Ν. Φιλαδέλφεια για να περάσουν καλά και να φύγουν.

Μέρες τώρα πολιορκείται η Νέα Φιλαδέλφεια με την ένοχη ανοχή κυβέρνησης – όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων - περιφέρειας - εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Οι επιθέσεις στη Στρούγκα, τη Λαϊκή Συνέλευση και το δημαρχείο είναι γνωστές. Εκεί δηλαδή που εντοπίζουν εστίες αντίστασης και υπεράσπισης των συμφερόντων της πόλης και των κατοίκων της. Ένα κλίμα τρόμου συστηματικά καλλιεργείται και έχει απλωθεί στο δήμο. Αυτά βέβαια για την ώρα.

Κάποια στιγμή αναγκαστικά θα κάνουν αποτίμηση των προσπαθειών τους. Και τότε θα διαπιστώσουν πόσο λάθος έκαναν και κάνουν με τις τελευταίες τους επιλογές, σε Στρούγκα – Λαϊκή Συνέλευση – δημαρχείο. Ασφαλώς δεν έχουν καμιά σχέση με τη πόλη ή αυτοί που τους πληροφορούν σχετικά, τους λένε ότι θα ήθελαν να ακούσουν, κι όχι ότι πραγματικά εκτιμά και πιστεύει ο κόσμος της Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας για όσα συμβαίνουν.

Η Στρούγκα και η Λαϊκή Συνέλευση είναι αναπόσπαστα κομμάτια της ζωής της πόλης. Αποτελούν ζωντανά δημιουργικά κύτταρα πολιτισμού και πολιτικής σκέψης, είναι εργαστήρια ιδεών ανοιχτά στη κοινωνία. Οι περισσότεροι πολίτες έχουν περάσει από αυτούς τους χώρους, και πολλοί πηγαίνουν εκεί τα παιδιά τους σε πρωτοποριακές εκδηλώσεις. Κανείς δεν αισθάνθηκε ή δεν αισθάνεται απειλή από τη παρουσία και τη δραστηριότητα τους, όπως αντίθετα συμβαίνει με αυτούς που τώρα θέλουν να τα κλείσουν. Για τους πολίτες αυτό που συμβαίνει εκφράζεται με το, ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα. Είναι μια αναμέτρηση ανάμεσα στο πολιτισμό και τη βαρβαρότητα. Είναι σε κλίμακα και προσαρμοσμένα στις συνθήκες αυτά που βλέπουμε στις ειδήσεις, με τις επιθέσεις του ISIS στο πολιτισμό. Η εικόνα που παραθέσαμε παραπάνω είναι εκφραστικότατη του πολιτισμού που φέρνουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Όπως μαθαίνουμε από δημοσιεύματα, προετοιμάζουν ακόμη και συλλαλητήριο με κόσμο που θα καλέσουν διάφορα ανά τη χώρα σωματεία. Διαπίστωσαν φαίνεται και οι εγκέφαλοι που αποφασίζουν, πως οι συγκεντρώσεις και αντισυγκεντρώσεις των οπαδών εκτός από αναποτελεσματικές, οδηγούν και σε αντίστροφες τάσεις τους κατοίκους από αυτή που επιδίωκαν όταν τις αποφάσιζαν. Έτσι ανασχεδίασαν το πλάνο τους και βάζουν τις… σφραγίδες μπροστά. Εννοείται ο κόσμος που θα δώσει όγκο στο συλλαλητήριο ή τη πορεία, θα είναι οι οπαδοί που έρχονταν όποτε τους καλούσαν. Θα έρθουν λέει και οι πόντιοι…

Να είναι βέβαιοι πως και αυτή τη φορά τα αποτελέσματα που θα εισπράξουν, θα είναι τα εντελώς αντίθετα από αυτά που επιδιώκουν. Συνεχίζουν να υποτιμάνε υπερβολικά τη νοημοσύνη του κόσμου. Να νομίζουν πως οι πολίτες δε καταλαβαίνουν τι γίνεται, ποιος πραγματικά είναι ο οργανωτής και γιατί τα κάνει όλα αυτά. Τι περιμένει τη πόλη αν τα σχέδια τους υλοποιηθούν.

Ακόμη το σχέδιο τους δεν έχει καν νομιμοποιηθεί από τη δικαιοσύνη! Καθώς ούτε πρέπει, ούτε μπορεί να εκμεταλλευτεί οικονομικά ιδιωτική εταιρία το δημόσιο οικόπεδο που έχει παραχωρηθεί στην ερασιτεχνική ΑΕΚ για τα τμήματα της. Αν λοιπόν είναι με το νόμο και τη νομιμότητα, ας περιμένουν τη δικαστική απόφαση. Γιατί η πλευρά της ΑΕΚ ήταν αυτή που δυο φορές ζήτησε αναβολή, με αποτέλεσμα ως σήμερα να μην έχουμε δικαστική απόφαση. Διαφορετικά αυτό που επιχειρείται, είναι η δημιουργία τετελεσμένων πέρα από κάθε νομιμότητα.



Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek365.com:




Συλλαλητήριο για την «Αγια Σοφιά»



Εντείνονται οι κινητοποιήσεις των Ενωσιτών οπαδών που θα βγουν στους δρόμους της Φιλαδέλφειας και παράλληλα θα ενημερώσουν και τους δημότες

Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά. Η αρχή έγινε με την επίσκεψη στο δημαρχείο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, συνεχίστηκε στην «Στρούγκα», θα ενταθεί με την σωστή ενημέρωση δημοτών και θα κορυφωθεί με συλλαλητήριο στη Φιλαδέλφεια, προκειμένου το όνειρο εκατοντάδων χιλιάδων φίλων της ΑΕΚ να αρχίσει πλέον να παίρνει σάρκα και οστά. Η υπόθεση της κατασκευής της «Αγια Σοφιάς», στην περιοχή που έγινε ανά τον κόσμο γνωστή από το γήπεδο αυτό και την ΑΕΚ, δεν ήταν εύκολη υπόθεση για χρόνια. Ο Άρης Βασιλόπουλος εξακολουθεί να κάνει ό,τι (νόμιμο και μη) περνάει από το χέρι του για να βάζει εμπόδια. Ο κόσμος όμως ξεσηκώθηκε για τα καλά και παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ωρας των Σπορ», αναμένεται να διεξαχθεί μεγάλο συλλαλητήριο, την ερχόμενη Κυριακή και πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Σκοπός των Ενωσιτών είναι να διαμαρτυρηθούν δυναμικά πλην όμως ειρηνικά για τη στάση του Δήμου και να στείλουν μήνυμα πως δεν ανέχονται να παίζει κανείς με τα όνειρά τους, αλλά και πως η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι υπέρ του γηπέδου.

Παράλληλα, σκοπεύουν να ξεκινήσουν εκστρατεία ενημέρωσης των δημοτών, από τις επόμενες κιόλας ημέρες, προκειμένου γίνει σαφές σε όλους πόσο ευεργετική θα είναι η κατασκευή του γηπέδου και πως ο Δήμος δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να προκαλεί προβλήματα στην υλοποίηση του σχεδίου, από τη στιγμή που όλες οι νομικές υπηρεσίες έχουν αποφανθεί υπέρ του πρότζεκτ.
Μάλιστα, πέρα από τους Ενωσίτες οπαδούς και τα προσφυγικά σωματεία, στο πλευρό της ΑΕΚ έχουν ενταχθεί και οι Πόντιοι. 

9 σχόλια:

  1. Η στεουγκα και η λαικη συνελευση αποτελει αναποσπαστο κομματι της πολης.Τι λες ρε φιλε?Κατ αρχην ποιος εισαι εσυ που θα μας πεις τι αποτελει κομματι της πολης η οχι.
    Εγω ειμαι πολιτης και δεν θελω καμια καταληψη στην πολη Μας ...γιατι νομιζεις οτι σου ανηκει.....απο κανεναν.
    Μπορω η δεν μετραει η γνωμη μου οσο η δικη σου λογω πενας?Ντροπη σου
    Χαθηκε η δημοκρατια με αυτα που μας λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μπαχαλα της στρουγκας ειναι κομματι της πολης μας;Μαλλον δε τα ξερεις καλα .Ουτε εγω τους θελω και οι περισσοτεροι στην πολη μας.Η πλειοψηφια της πολης μας ειναι αεκτζηδες και αγαπανε την αεκ ειτε σου αρεσει ειτε οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά είναι ανίκητη η βλακεία!!Αναφορά γεγονότων (που τα περισσότερα ειναι και ΨΕΜΑΤΑ) με επαναστατική πινελιά με λέξεις όπως τρόμος,αγώνας,χάος,η πόλη μας κτλ κτλ?
    Πρώτα απ'ολα ποιος είσαι ΕΣΥ που θα αποφασίσεις για το αν θα χτίσει η ΑΕΚ γήπεδο στο οικόπεδο ΤΗΣ? Επιπλέον,για την υψομετρική ποιος είπε να πάνε να χτίσουν σπίτια δίπλα στο γήπεδο?Γνώριζαν απο την αρχή την ύπαρξη του γηπέδου τα περιβόητα σπίτια που είναι στο πεζόδρομο ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ πριν γεννηθείς εσύ τζιβατε!!Επίσης,οικολόγε της συμφοράς και αγωνιστή της ισότητας πες στη δημοτική αρχή να πάρει τα σκουπιδιαρικα που είναι ΔΙΠΛΑ στο άλσος που πολλοί απλυτοι με τις ίδιες αντιλήψεις με εσένα το έχουν βρωμισει και το είχαν το κακό του το χάλι και τέλος μια ερώτηση ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ,ΑΘΕΜΙΤΟΣ,ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ? ΕΠΕΙΔΗ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ???
    Ήμαρτον ρε επαναστατες του κωλου όχι άλλο αγώνα,θα σηκωθεί ο Τσε με τόσο ιδρώτα που ρίχνετε ξαπλωμενοι και θα φέρει και κόσμο απο τη Κούβα για εσας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μαλλον ζεις στη Φιλαδελφεια της Αμερικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαλλον ζεις στη Φιλαδελφεια της Αμερικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραίος ρε συ...Αποφάσισες ποιος αποτελεί ή όχι κομμάτι του αστικού χώρου στο Δήμο ΝΦ-Χαλκηδόνας!Όποιος συμφωνεί με τα λεγόμενα σου ή με τις ιδεοληψίες σου.Αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ολοκληρωτική ή και φασιστική αντίληψη.Δεν είναι βέβαια πρακτική όχι γιατί δεν το θέλεις ιδεολογικά αλλά διότι δεν βρίσκονται εύκολα συμμαχίες σε επίπεδο δρόμου ούτε καν στο πεδίο της εκφροράς δημοσίου λόγου. Οι απόψεις και η πρακτικές των ομάδων που εκπροσωπείς καταρρέουν στη δημόσια κριτική και κινούνται στα όρια της συκοφαντίας(καποιοι δήθεν τραμπουκίζουν δημοτικούς συμβουλούς κτλ) της αριστερίστικης υπερβολής ( "Είναι σε κλίμακα και προσαρμοσμένα στις συνθήκες αυτά που βλέπουμε στις ειδήσεις, με τις επιθέσεις του ISIS στο πολιτισμό. Η εικόνα που παραθέσαμε παραπάνω είναι εκφραστικότατη του πολιτισμού που φέρνουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα."!!!!!).Επιπλέον έχω μια απορία εφόσον η Στρούγκα είναι τόσο άρρηκτα δεμένη με τη περιοχή γιατί κάνει συνελεύσεις στο Πολυτεχνείο και όχι στο χώρο του Αλσους για να προασπιστεί και τον υλικό χώρο που κατέλαβε αλλά να πάρει τον ζωτικό πολιτικό χώρο παρέμβασής στη γειτονιά ,που υποτίθεται πως της αναλογεί.Αν ο δήμαρχος επικαλείται τη θεσμική του θέση για να ζητήσει στήριξη από Αστυνομία και Δικαιοσύνη γιατι δεν κάνει το θεσμικό του καθήκον να υπογράψει για την υψομετρική που είναι σύννομη βάση και απόφασής του Στε(ανώτατο θεσμικά δικαστήριο);Τρίτον εφόσον η αρχή του Δήμου αντιπαλεύει την είσοδο στη πόλη των αλλότριων επιχειρηματικών συμφερόντων(εδώ γελάμε πικρά...) πως και δίνει συνέντευξη σε συγκρότημα τύπου όπως τα Παραπολιτικά με ότι φόρτιση εμπεριέχει η κίνηση αυτή;;Εσύ με ποια νομιμοποίηση τσουβαλιάζεις δεκάδες χιλιάδες φιλάθλούς-οπαδούς ως οπαδικο στρατό απολίτιστων βαρβάρων;Τελικά μια ακόμα δικαστική νομιμοποίηση του δικαιώματος της "ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε." να ανεγείρει γήπεδο θα σε ηρεμήσει;Διότι και υπεράσπιση των εξωτερικών τοίχων ενός Δημαρχείου(σε ένα Δήμο που συνεχίζει να λειτουργεί στα πλαίσια που ορίζει η αστική στρατηγική για την τοπική Αυτοδιοίκηση στη μνημονιακή Ελλάδα) και υπεράσπιση μιας κατάληψης δεν πάνε μαζί...Καλή και η πολιτικάντικη υποκρισία αλλά σε κρίσιμες στιγμές δεν μπορεί κανένας να κρύβεται πίσω από νομικά παραθυράκια ενώ απουσιάζει από το δημόσιο χώρο ειδικά αν αυτοαποκαλείται κομμάτι του κινήματος,μάλλον θα έλεγα πως στη προκειμένη περίπτωση ο ρόλος του δικαίως εξεγερμένου ανήκει στους οπαδούς.
    Σημείωση δεν εκτιμώ ιδιαιτέρως το σχέδιο Μελισσανίδη για το γήπεδο αλλά φυσικά στο δίπολο υποκρισίας-γηπέδου προτιμώ το δεύτερο. Ασε που με τις φανφάρες που διαβάσα παραπάνω δεν σώζεται κανείς με το γήπεδο θα βρούν δουλειά και κανά τριάρι χιλιάδες κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καντε τοτε ενα δημοψηφισμα σε φιλαδελφεια και νεα ιωνια αν σας βασταει εκτος και αν τρεμετε την ηττα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ για εκμεταλλευση σε ΙΔΙΩΤΗ και δημιουργια γηπεδου BEACH VOLLEY (!!!!).μονο για λιγους,με τις ψηφους ΜΟΝΟ της Δημοτικης παραταξης που κυβερνα τον Δημο δεν φαινεται να σας ενοχλει κυριε "επαναστατη"...ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ δεν εκπροσωπει επιχειρηματικα συμφεροντα και μαλιστα για ενα σπορ της...μπουρζουαζιας ??? Μηπως γιατι το ηθελε πολυ η αντιδημαρχος κ.Παπαλουκα για να μην ξενιτευεται το κοριτσι στην Παλληνη και το Φαληρο προκειμενου να επιδιδεται σε αυτο ,οπως εκανε παραπονα στο τελευταιο Δημ.Συμβουλιο ???
    ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mαλιστα...για το γηπεδο θα βγουν ενα σωρο στους δρομους(αληθεια ποσο απαραιτητο ειναι το γηπεδο αυτο? τοσα χρονια πως εξυπηρετειται η ΑΕΚ? και το παρκο διπλα που θα το καταπιει η νεα κατασκευη ΔΕΝ ειναι απαραιτητο?). Για ολα τα υπολοιπα που διαλυουν τη ζωη τους εδω και χρονια ολοι αυτοι καθονται και παρακολουθουν απαθεις στο σπιτι τους. Και μονο η επιθεση στη ΣΤΡΟΥΓΚΑ(δικαιωμα τους να μη θελουν το γηπεδο) δειχνει το επιπεδο. Φοβερες προτεραιοτητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή