.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Σε συνέντευξη τύπου για τις εξελίξεις και τις θέσεις του σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ προχωρά ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου με θέμα «Ενημέρωση για τις εξελίξεις και τις θέσεις του Δήμου γύρω από το γήπεδο της Α.Ε.Κ.» την Τρίτη 7 Μαρτίου και ώρα 12:00 μ.μ. στην αίθουσα του 1ου ορόφου της Ε.Σ.Η.Ε.Α., Ακαδημίας 20. 

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 213-2049004 και 213-2049017. Υπεύθυνη Επικοινωνίας Μαίρη Γαλαζούλα.

Παρακαλείσθε να μας γνωστοποιήσετε το όνομα του/της δημοσιογράφου που θα παραβρεθεί στη Συνέντευξη Τύπου στα τηλέφωνα 213-2049004 και 213-2049017 ή στο email:graf.dim.nfnx@gmail.com

11 σχόλια:

  1. επιτρεπονται μονο δημοσιογραφοι απο τον γαυρο,πρωταθλητη,παραπολιτικα,κοκκινο,εφσυν,ριζοσπαστη κλπ κλπ.μην πεσει καμια παραξενη ερωτηση ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καμπουρη μιας και δεν δημοσιευεις τα σχολια που ΔΕΝ ειναι υβριστικα απλα...ενοχλουν,να μας πεις και για το γηπεδο βολευ που ξεπουλησατε στους ιδιωτες.συνεργατες της ΓΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως άλλος Σταλιν ο Μέγας Άλφα Βήτα. Δεν ντρέπεσαι ρε μεγάλε καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΒ έχει χάσει το δίκιο του ακόμα και εκεί που έχει δίκιο. Θα μείνεις στην ιστορία σαν Μέγας Εχθρός της ΑΕΚ.

      Διαγραφή
  4. Αυτή είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σου δήμαρχε Άρη Βασιλόπουλε;;; Αυτή η συνέντευξη λέγεται κατευθυνόμενη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αληθευει οτι μια απο τις δημοσιογραφους θα ειναι και η Ri Chun-hee? Οπως και να εχει θα δωσει μια διεθνη εγκυρότητα στον φωτεινο μας ηγετη ΑΒ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νέο σόου από το δήμαρχο της καρδιάς μας. Για να μας εξηγήσει πως με την ιδεοληψία και την περιφρόνηση της νομιμότητας καταστρέφεις έναν τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ως αλλος Κιμ Γιονκ Ουν- Ερντογαν θα διαλεξει τους δημοσιογραφους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το σύνθημα που χρησιμοποιούσε ο Στάλιν σε εκείνη την περίοδο ήταν το ίδιο ένα μικρό ψεύτικο θαύμα, απογυμνωμένο από κάθε ένδειξη αλήθειας: «Η ζωή γίνεται καλύτερη σύντροφοι! Η ζωή γίνεται πιο χαρούμενη!».
    Να θυμόμαστε το εξής: ένα καθεστώς μπορεί να κάνει τα πάντα για να χειραγωγήσει έναν λαό και να τον εμποδίσει να διαμαρτύρεται, ακόμη και μπροστά στο πιο γελοίο ψέμμα. Να σημειώσουμε βέβαια ότι ο Στάλιν είχε στη διάθεσή του κρατικά μίντια, εντελώς στην υπηρεσία του. Ολες οι πληροφορίες που τυπώνονταν έπρεπε να εγκριθούν από το Κόμμα και αυτό εξαφάνιζε κάθε ίχνος αλήθειας.

    Πηγή: Slate: Θυμήσου Ντόναλντ, ο Στάλιν ήταν τόσο ψεύτης που δεν πίστεψε ότι εισβάλλουν οι Γερμανοί! | iefimerida.gr http://www2.iefimerida.gr/news/314838/slate-thymisoy-ntonalnt-o-stalin-itan-toso-pseytis-poy-den-pistepse-oti-eisvalloyn-oi#ixzz4aYYiaaJS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kατά τη διάρκεια της ΣΤ, μην τυχόν και ρωτήσει κανείς:
    1-Από πού είναι ο ΑΒ.
    2-Πού μεγάλωσε.
    3-Πού μένει τώρα.
    4-Πώς και με ποιο τρόπο έγινε δήμαρχος (υποσχέσεις ΥΠΕΡ της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ).
    5-Πόσο σκέπτεται να μπλοκάρει ΑΚΟΜΑ το έργο και με ποιούς τρόπους.
    6-Πού βρήκε τα χρήματα για να αντέχει να σέρνει και να σέρνεται (απ' την ΑΕΚ) στα δικαστήρια και ως πότε.
    7-Τι σκέπτεται να κάνει με τις σκουπιδιάρες του.
    8-Τι γεύση έχει το νέο παγωτό του Κανάκη "ψαρονέφρι-φράουλα".
    9-Πόσα δέντρα έχουν αχρηστευτεί, μέχρι τώρα, απ' το Άλσος, εξ αιτίας των "κάφρων" οπαδών της ΑΕΚ (που δεν είναι "επιστήμονες")...και
    10-Αν βρεθούν "αρχαία" κατά το στάδιο των εκσκαφών, θα ζητήσει "εύρετρα" απ' τη "Δικέφαλος 1924";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε όλες τις συνεντεύξεις Τύπου δηλώνεται ο δημοσιογράφος που συμμετέχει και ποιο μέσον εκπροσωπεί. Πού τις είδατε τις πρακτικές Στάλιν, Βόρειας Κορέας κλπ; Έχετε κάποια ένδειξη αποκλεισμού και μάλιστα πριν καν γίνει η συνέντευξη; Οι ΑΕΚτζήδες ποτέ δεν ήμασταν πρόβατα και στρατός κανενός προέδρου, σταματήτε ορισμένοι να μας δυσφημείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή