.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Και ο… φτωχός Αλαφούζος περιμένει το δημόσιο χρήμα για το γήπεδο της Λεωφόρου




Από αναβολή σε αναβολή για τα έργα στο γήπεδο και ο επίσης εφοπλιστής Γ. Αλαφούζος αφεντικό του ποδοσφαιρικού ΠΑΟ

Το κρατικοδίαιτο επαγγελματικό ποδόσφαιρο των σωτήρων μεγάλων αφεντικών ζει και βασιλεύει σε βάρος της τσέπης των πολιτών. Η περιφέρεια της (α)Ρένας Δούρου σκορπάει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να χρηματοδοτεί τις μπίζνες τους.

Λόγω του εγκλεισμού μας στο… ευαγές ίδρυμα της Ε.Ε. απαγορεύτηκε η χρηματοδότηση του αθλητισμού.

Λόγω της σκανδαλώδους πώλησης του ΟΠΑΠ, μιας από τις πλέον κερδοφόρες επιχειρήσεις του ελληνικού δημοσίου, κόπηκε μαχαίρι η χρηματοδότηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Τα χρήματα που πήγαιναν για αυτό το σκοπό, αποτελούν κέρδη για τους ιδιώτες που τον… αγόρασαν.

Το πολιτικό σύστημα όμως, πέρασε νόμο για τη χρηματοδότηση από τις περιφέρειες, αθλητικών εγκαταστάσεων. Στο πλαίσιο αυτό η περιφέρεια Αττικής πρώτα με το Γ. Σγουρό και τώρα με την (α)Ρένα Δούρου, σπαταλούν δεκάδες εκατομμύρια από τα αποθεματικά της για να χρηματοδοτήσουν μπίζνες ζάπλουτων επιχειρηματιών. Αποθεματικά που είναι αμιγώς από τα έσοδα της περιφέρειας, και προέρχονται από τη φορολογία των πολιτών!

Μαζεύει δηλαδή η περιφέρεια από τους πολλούς, και τα δίνει στους πολύ λίγους. Πρόκειται για αναδιανομή πλούτου στην αντίστροφη κατεύθυνση όχι μόνο των εξαγγελιών της πρώτης φοράς «αριστεράς», αλλά και κάθε κοινωνικής λογικής. Κατά τα λοιπά η (α)Ρένα Δούρου δίνοντας ρεσιτάλ υποκρισίας, ορκίστηκε περιφερειάρχης με τον όρκο της «κυβέρνησης του βουνού».



Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το sport-fm.gr:

Εξελίξεις με την οικοδομική άδεια της Λεωφόρου

Τις τελικές απαντήσεις του ΥΠΕΚΑ περιμένει ο Παναθηναϊκός για τις «βαριές» εργασίες της Λεωφόρου. Γίνονται επαφές και για το κονδύλι της Περιφέρειας σε μια περίοδο που έρχονται εξελίξεις για το γήπεδο

Στο προσκήνιο επιστρέφει το ζήτημα με την ανακαίνιση της Λεωφόρου για τον Παναθηναϊκό, αφού αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα ανοικτά θέματα.

Μέσα στις επόμενες 15 μέρες, έχοντας πάρει ήδη την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, οι «πράσινοι» περιμένουν τις τελικές απαντήσεις από το ΥΠΕΚΑ, σχετικά με την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» έχει αρχίσει και «τρέχει» από το αρμόδιο υπουργείο το θέμα και υπάρχει διάθεση να κατατεθούν ως τις 15-20 Μαρτίου οι εγκρίσεις που εκκρεμούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Στον Παναθηναϊκό ελπίζουν πως ως τα τέλη του μήνα, θα έχει εκδοθεί η άδεια για να ξεκινήσουν οι «βαριές» εργασίες στο γήπεδο.

Με τα οικονομικά περιθώρια να είναι στενά, οι «πράσινοι» ποντάρουν πολλά στο κονδύλι 7 εκ. της Περιφέρειας το οποίο ακόμα είναι ενεργό στου προϋπολογισμούς.

Το μόνο που μένει είναι η βούληση της Περιφέρειας να αρχίσει να εκταμιεύει τμηματικά τα χρήματα, ώστε να μπορούν και στο «τριφύλλι» να κάνουν τον προγραμματισμό τους.

Οι «πράσινοι» αισιοδοξούν πάντως πως όλα θα εξελιχθούν ομαλά και πως από το καλοκαίρι θα μπει η διαδικασία της ανακαίνισης στο τελικό στάδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου