.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Και ο δήμος Γαλατσίου καταδικάζει τα γεγονότα με πρόσχημα το γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ)




Ψήφισμα Δήμου Γαλατσίου

Τις τελευταίες  εβδομάδες ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας βρίσκεται υπό μία άτυπη πολιορκία ομάδας ατόμων, τα οποία με αφορμή την υπόθεση του γηπέδου της ΑΕΚ βανδαλίζουν δημοτικά κτίρια, καταλαμβάνουν  αυτοδιαχειριζόμενους κοινωνικούς χώρους ,απειλούν αιρετούς και πολίτες, φτάνοντας στο σημείο να χτυπήσουν τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου. Τα γεγονότα αυτά μάλιστα οδήγησαν στην αναβολή δημοτικού συμβουλίου, γεγονός επικίνδυνο για την ίδια τη δημοκρατία. 

Δεν είναι πρώτη φορά που δημιουργούνται τέτοια έκτροπα όταν προκύπτουν νομικές η τεχνικές εκκρεμότητες για το γήπεδο της ΑΕΚ, ενεργοποιείται ένας μηχανισμός μερίδας των οπαδών της ΑΕΚ, πιθανότατα με κάλυψη από την ΠΑΕ ΑΕΚ, έτσι ώστε να ασκηθεί τρομοκρατία στο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο

Δεν επιτρέπεται ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι να κάνουν μια ώρα να μπουν στο Δημαρχείο και άλλες δυο να βγουν μετά από κυνηγητό και βιαιοπραγίες. Αυτό που ζει τις τελευταίες ημέρες η Νέα Φιλαδέλφεια είναι μια μικρογραφία αυτού που επιχειρείται να ζήσει (και σε μεγάλο βαθμό ζει) όλη η χώρα. Τρόμος, ακύρωση κάθε συλλογικής δράσης, εγκατάλειψη οποιουδήποτε αιτήματος συνδέεται με το δημόσιο χώρο, παράδοση στα όποια επιχειρηματικά συμφέροντα.

Καταδικάζουμε το κλίμα βίας και τρομοκρατίας εναντίον αιρετών και πολιτών και καλούμε όλα τα θεσμικά όργανα της πολιτείας να αναλάβουν τις ευθύνες τους προκειμένου να αποκατασταθούν οι συνθήκες ομαλότητας στην πόλη.

Γαλάτσι   14 Μαρτίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου