.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Σωματείο Εργαζομένων δήμου Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας: "Αποδιοπομπαίους τράγους και μάγισσες για την πυρά ας αναζητήσουν στα παραμύθια και στον μεσαίωνα..."




 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι σε κάθε καλοπροαίρετο πολίτη, εταιρία, ομάδα, θρησκεία, κλπ  να τονίσουμε τα εξής :

[Σύνταγμα άρθ. 103 παρ. 1, Ν. 3528/2007 άρθ. 24 & 25 (YΚ, ΦΕΚ 26 A)]
« Οι δημόσιοι υπάλληλοι ως εκτελεστές της βούλησης του κράτους είναι επιφορτισμένοι – εκ της αποστολής τους – να υπηρετούν το λαό, τη συνταγματική τάξη και τη δημοκρατία. Ο υπάλληλος κατά την άσκηση της υπηρεσίας του δεν ενεργεί ως άτομο αλλά ως εκτελεστής της θέλησης του κράτους. »

          Ως εκ τούτου, ερχόμαστε για άλλη μια φορά και σε σύντομο χρονικό διάστημα, να καταγγείλουμε ομόφωνα, απερίφραστα και απόλυτα, τα νέα “κατορθώματα” για την υπόθεση του γηπέδου στην Ν. Φιλαδέλφεια, που έρχονται σε συνέχεια του εξώδικου των “αγανακτισμένων” πολιτών – οπαδών. Αυτή τη φορά η έκπληξη έρχεται από την εταιρία Δικέφαλος ΑΕ η οποία θα όφειλε να είναι προσεκτική και διαβασμένη.


          Όλοι πλέον “αθώοι” και “ένοχοι” γνωρίζουν το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο στο οποίο οφείλει να κινηθεί η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και ακριβώς αυτό κάνει. Εφαρμόζει τη σχετική με την αρμοδιότητά της νομοθεσία. Συστήνουμε στην Δικέφαλο ΑΕ, ως πιο λειτουργικό και ουσιαστικό για τον σκοπό της, μετά και τις γνωστές δηλώσεις του κ. Ανδριόπουλου περί νομοθετικού κενού, να ψάξουν για τα προβλήματα τις καθυστερήσεις και τις ευθύνες εκεί που πρέπει και όχι στον Δήμο και σ’ έναν μεμονωμένο υπάλληλο.

Αποδιοπομπαίους τράγους και μάγισσες για την πυρά ας αναζητήσουν στα παραμύθια και στον μεσαίωνα. Η πραγματικότητα βέβαια δεν είναι διαφορετική, όταν το ονοματεπώνυμο της συναδέλφου εκτίθεται στα ΜΜΕ και δίνεται “βορά” στο αλαλάζων πλήθος, χωρίς να υπολογίζονται οι όποιες συνέπειες. 

Καλούμε να αποσυρθούν τώρα η μήνυση και τα εξώδικα, η συνάδελφος κάνει απλά την δουλειά της! Καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες και παράλληλα καλούμε τόσο την ΠΟΕ – ΟΤΑ όπως και την ΑΔΕΔΥ, στις οποίες θα κοινοποιήσουμε τα γεγονότα, να προστατέψουν την συνάδελφο αλλά και την υπηρεσία.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου