.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Σωματείο εργαζομένων Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας: ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

 
ΟΧΙ  ΑΛΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
 
 Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε στην πόλη που ζούμε και εργαζόμαστε να λαμβάνει χώρα ένα μπαράζ άσχημων περιστατικών: εξώδικο προς τη δ/ντρια της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, απαράδεκτα υβριστικά συνθήματα στοχοποίησης στην πρόσοψη του Δημαρχείου, απειλές εναντίον υπαλλήλων του δήμου, προπηλακισμός δημοτικού συμβούλου, επιθέσεις σε αυτό-διαχειριζόμενους χώρους και όλα αυτά με αμέτοχο  «θεατή» την αστυνομία.
 

 Τα περιστατικά αυτά δεν συνάδουν με κανένα φίλαθλο πνεύμα, αντιθέτως αμαυρώνουν  την εικόνα της πόλης  και αντιτίθενται στην ειρηνική  συνύπαρξη. Έτσι, εμείς ως εργαζόμενοι/ες  καλούμαστε  να υπηρετήσουμε το έργο μας σε μια ατμόσφαιρα τρομοκρατίας και εκφοβισμού.  Είμαστε ανοιχτοί ως δημόσιοι λειτουργοί να δώσουμε πληροφορίες σε οποιοδήποτε πολίτη στα πλαίσια του διαλόγου και όχι του πολέμου. Δεν εξυπηρετούν σε τίποτα φιλοπόλεμες πρακτικές καθώς μόνο σε αδιέξοδα οδηγούν.


 Ας επικρατήσει, λοιπόν, ένας δημόσιος διάλογος μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, με υπευθυνότητα, πολιτισμό και κυρίως χωρίς τελεσίγραφα.
 
                 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
         ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου