.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Τα άτομα που έχουν καταλάβει το χώρο μπροστά από τη Στρούγκα ετοιμάζουν σκηνικό πολέμου…



Επίμονες πληροφορίες που έρχονται από πολλές κατευθύνσεις μας λένε και μας ζητούν να ενημερώσουμε τους πάντες, ότι 100-150 άτομα με κουκούλες που βρίσκονται μπροστά από τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, συγκεντρώνουν «πολεμοφόδια» για να μετατρέψουν τη σημερινή πορεία σε πεδίο μάχης.
 
Κι όλα αυτά ενώ κανείς δεν εμπόδισε το δικό τους συλλαλητήριο και ότι άλλο έχουν ως σήμερα κάνει για να εκφράσουν την υποστήριξη τους στο σχέδιο Μελισσανίδη.

3 σχόλια:

  1. Κλάψε Καμπούρη. Τέτοιο άδειασμα δεν έχει ματαξαναγίνει. Ενα ένα τα ποντικάκια πηδάνε απο το καράβι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ φιλαρακο και παθεις τιποτα στην ηλικια που εισαι...Τα φιλαρακια σου,αυτα ντε με τα κρανη και τα λοσταρια (γιατι τα κρατουσαν αραγε ???) που ηρθαν απο τα Εξαρχεια θαταν δε θαταν καμια 100 νοματαιοι-ντροπη ρε,απο ολοκληρη Αθηνα μονο τοσους μπορεσατε να μαζεψετε-δεν μπηκανε ουτε στην Δεκελειας...Χαλκιδος και πολυ τους ηταν...Και δεν τους εμποδισαν οι Α.Ε.Κτζηδες αλλα Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !!!!! χα χα χα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ... ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ 200 ΚΡΑΝΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ. ΚΡΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή