.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Η νομική σύμβουλος του Δ. Μελισσανίδη είναι και δικηγόρος της δήθεν Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών που κατάθεσε τη μήνυση σε βάρος αιρετών και υπαλλήλου του δήμου

Η ΕΛΛΗ ΡΙΖΟΥ, ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ PRMAN ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΒΛΑ




Πάλι καρφώθηκαν τα επιχειρηματικά συμφέροντα

Μην είστε τόσο ανεξάρτητοι μερικοί...


Πέρα από οτιδήποτε άλλο, είναι αλήθεια πως τα επιχειρηματικά συμφέροντα κάθε τόσο με τους «φερετζέδες» που χρησιμοποιούν μας κάνουν να γελάμε. Μπουνταλοσύνη; Οικονομία; Τσαπατσουλοδουλειές; Υπερβολική αυτοεκτίμηση; Όλα μαζί; Ότι και να συμβαίνει σημασία έχει ότι καρφώνονται πολύ εύκολα με τους πιο ανόητους τρόπους. Δε κρατάνε ούτε τα προσχήματα για να προφυλάξουν στοιχειωδώς, τα όποια πρόσωπα χρησιμοποιούν για να πετύχουν τους στόχους τους. Θα μου πείτε, ποια πρόσωπα; Ξέρεις ή πρόκειται να μάθεις κανένα; Σωστό κι αυτό.

Προχτές πανηγύριζαν πως κατάθεσε μήνυση η δήθεν Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών (ΑΚΠ), κατά του δήμαρχου, του αντιδήμαρχου και της διευθύντριας τεχνικών υπηρεσιών του δήμου. Μας ενημέρωσαν λοιπόν και για το όνομα της δικηγόρου της κίνησης, η οποία κατάθεσε τη μήνυση. Σχετικό δημοσίευμα του aek365.com γράφει:

«Τη μήνυση υπογράφουν δέκα μέλη της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών και την κατέθεσαν σήμερα στην Εισαγγελία μέσω της δικηγόρου κ. Έλλης Ρίζου».

Η δικηγόρος λοιπόν της ΑΚΠ τυχαίνει ταυτόχρονα να είναι και νομική σύμβουλος του Δ. Μελισσανίδη!!! Δημοσίευμα της ιστοσελίδας fayscontrol.gr που αναφέρεται στο μεγαλειώδες πάρτι με τους 6.000 καλεσμένους και το Ρέμο σε πλωτό stage, που οργάνωσε η Aegean Oil στο Baloux με την ευκαιρία των «Ποσειδωνίων 2016», την εμφανίζει στη παραπάνω φωτογραφία. Στη λεζάντα μας κάνει γνωστό πως πρόκειται για τη νομική σύμβουλο του Δ. Μελισσανίδη. Με την ευκαιρία να επισημάνουμε πως 6.000 καλεσμένοι σε πάρτι στο Baloux με το Ρέμο σε πλωτό stage, συνιστούν ένα τεράστιο κόστος. Όσα λεφτά και να διαθέτεις το ποσό δεν είναι ασήμαντο. Όταν όμως σε άλλες επενδύσεις που σχεδιάζεις όπως ένα γήπεδο, δεν βάζεις φράγκο, αυτό δυο πράγματα μπορεί να σημαίνει. Ή δε πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις, ή δεν έχεις σκοπό να τα καταφέρεις…

Να κλείσουμε λοιπόν με τα συγχαρητήρια μας για τον… αριστοτεχνικό τρόπο που τα επιχειρηματικά συμφέροντα προσπαθούν να μας ξεγελάσουν!


3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ το είχα συνειδητοποιήσει. Λέμεεεε. Εεε ΔΕΝ πάνε στο διάολο. Γελοίοι. Έ ΔΕΝ Άντεξα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ Θέλω να ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΥΣΤ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. ΚΌΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΕ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οντως απειλουν όλους μας με μηνυματα και μας εκφοβιζουν ..Δεχτηκα απειλητικα μηνυματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή