.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ που υπερασπίζεται όσα γίνονται στη πόλη από οπαδούς των επιχειρηματικών συμφερόντων



Αποτελέσματα της... ψυχραιμίας που έχουν δείξει τα επιχειρηματικά συμφέροντα τον Ιούνη ΄14


Μερικά από τα... επιχειρήματα που ψύχραιμα είχαν εκτοξεύσει σε βάρος πολιτών οι οπαδοί των επιχειρηματικών συμφερόντων γιατί το δίκιο είναι με... το μέρος τους, τον Ιούνη ΄14

Με τη γνωστή υποκρισία και το θράσος που διακρίνει όλα τα επιχειρηματικά συμφέροντα και τις κάθε φύσης εκφράσεις τους, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε νέα ανακοίνωση. Μεταξύ άλλων σε διπλωματική γλώσσα υπόσχεται, πως θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και με τις ίδιες μεθόδους, απέναντι σε όσους έχουν διαφορετική γνώμη. 

«… Καλούμε τους φιλάθλους μας να αντιμετωπίσουν με την ίδια ψυχραιμία, όπως έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια…»  

Ξέρουμε, ξέρουμε… ανοιγμένα κεφάλια, σπασμένα άκρα, διαλύσεις συγκεντρώσεων και δημοτικών συμβουλίων κλπ  

Κι όλα αυτά από εκείνους που δεν έχουν καμιά σχέση με τη πόλη μας, κι οι περισσότεροι αν όχι όλοι καμιά σχέση με τη προσφυγιά και τη μικρασία!
  

Κι άλλα ψύχραιμα επιχειρήματα... που είχαν εκτοξεύσει τότε σε όσους είχαν διαφορετική άποψη από τα επελαύνοντα αφεντικά

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της:

 

«Ψυχραιμία απέναντι στις προκλήσεις»




H ΠΑΕ ΑΕΚ από την πρώτη μέρα, που ξεκίνησε τη μεγάλη προσπάθεια για το όνειρο των φιλάθλων της και δεν είναι άλλο από την επιστροφή της ομάδας μας στα πάτρια εδάφη της Νέας Φιλαδέλφειας, κινήθηκε με αποκλειστικό γνώμονα τη νομιμότητα και την τήρηση όλων των προϋποθέσεων που προβλέπονται από τη νομοθεσία του ελληνικού κράτους.

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που η κοινή γνώμη στη συντριπτική της πλειοψηφία έχει αντιληφθεί ότι το δίκαιο είναι με το μέρος μας και ότι η έκδοση της οικοδομικής άδειας προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου μας θα πρέπει να είναι η άμεση και απόλυτα φυσιολογική επιβράβευση αυτής της τεράστιας προσπάθειας, αλλά και των εξαιρετικά υψηλών εμποδίων που καταφέραμε να ξεπεράσουμε το ένα μετά το άλλο με επιμονή και υπομονή ώστε σήμερα να βρισκόμαστε στο… παρά ένα του στόχου μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ χαιρετίζει την αυθόρμητη συμπαράσταση από τα προσφυγικά σωματεία της χώρας και τη σφοδρή επιθυμία, που βροντοφωνάζουν, για να ζήσουν τη δημιουργία ενός κέντρου αθλητισμού αλλά και πολιτισμού στον ίδιο χώρο εκεί όπου πριν από περίπου 90 χρόνια οι παππούδες τους στέγασαν τα όνειρα, τις ελπίδες τους και βρήκαν παρηγοριά και λύτρωση μετά τον ξεριζωμό από τις πατρίδες τους.

Δεν μας αγγίζουν ούτε στο ελάχιστο οι όποιες προβοκάτσιες επιχειρούνται από την πλευρά του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας και του Δημάρχου, ο οποίος συνεχώς ψευδολογεί έχοντας συνειδητά αποφασίσει να χτίσει την πολιτική του καριέρα σε βάρος του δικού μας ονείρου αρνούμενος πεισματικά, εκτός από την εφαρμογή των νόμων, και το δικαιότατο αίτημα εκατομμυρίων ανθρώπων.

Το δίκαιο είναι με το μέρος μας και το δίκαιο θα κερδίσει. Καλούμε τους φιλάθλους μας να αντιμετωπίσουν με την ίδια ψυχραιμία, όπως έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια και τις προκλήσεις αλλά και τις συνεχείς προσβολές από την πλευρά της δημοτικής αρχής. Oύτε στην παγίδα τους θα πέσουμε, ούτε άλλοθι θα τους δώσουμε.

Αυτοί που προκαλούν είναι εκείνοι που έχουν χάσει το παιχνίδι και που σύντομα θα απογοητευτούν. Το γήπεδο θα γίνει, όχι γιατί το λέμε εμείς, αλλά γιατί αυτό επιτάσσει η κείμενη νομοθεσία και η εκπλήρωση από τη δική μας πλευρά όλων ανεξαιρέτως των προϋποθέσεων που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις της ελληνικής Πολιτείας.

Τη γη των προγόνων μας δεν πρόκειται να την χαρίσουμε σε κανέναν!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου