.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ξαναγύρισαν οι "αγανακτισμένοι" του Μελισσανίδη


Μπορεί λεφτά να μην βάζει για να φτιάξει το γήπεδο της ΑΕΚ ο κ. Μελισσανίδης, ο στρατός όμως των "αγανακτισμένων" του συνεχίζει να βανδαλίζει το κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας και να στοχοποιεί τον δήμαρχο και τους τοπικούς φορείς, για την καθυστέρηση της υλοποίησης του έργου.

Όπως τόνισε σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Άρης Βασιλόπουλος, "το τελευταίο τριήμερο το κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας «πολιορκείται» από ομάδα ατόμων που βανδαλίζουν δημοτικά κτίρια και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, καλούν συγκεντρώσεις έξω από το Δημαρχείο και απειλούν όποιον περαστικό μπορεί θεωρητικά να έχει διαφορετική άποψη από αυτούς γύρω από το ζήτημα του γηπέδου της ΑΕΚ".

Αξιοσημείωτο είναι, ότι κανένα μέσο ενημέρωσης δεν έχει αναδείξει το θέμα, ενώ όσα αναφέρθηκαν στο γεγονός, το δικαιολόγησαν ως "ένδειξη οργής".


Ήδη λίγες μέρες πριν ο κ. Μελισσανίδης εξέφρασε την οργή του για τη στάση του δημάρχου εναντίον του σχεδίου για το όνειρο εκατομμυρίων οπαδών της ΑΕΚ.

"Τα ψέματα τελείωσαν" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως "το γήπεδο θα γίνει και όσοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου ή αιρετοί, έχουν ευθύνες παρεμπόδισής του, θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των νόμων, απέναντι στους όποιους είμαστε όλοι ίσοι".

Το θέμα είναι πως για ακόμη μία φορά ένας δημόσιος χώρος λεηλατείται και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα. Δεν έγινε καμία σύλληψη, δεν πλήρωσε κανένας για τις ζημιές. Το αίτημα των αγανακτισμένων του κ. Μελισσανίδη για την «Αγιά Σοφιά» αποτελεί, από ότι φαίνεται από μόνο του, ισχυρό άλλοθι.

πηγή: fmvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου