.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Βόμβες Σαββίδη μετά το ντέρμπι – Σπάει τη «συμμαχία» με Μελισσανίδη και Αλαφούζο

Φωτογραφία: Intime

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ


O ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όμως το 3ο ημίχρονο με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και κυρίως αυτές του Ιβάν Σαββίδη, είχαν τεράστιο ενδιαφέρον.

Ειδικά όσον αφορά το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά, στάθηκε απέναντι από τους μέχρι χθες συμμάχους του και ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ συνεχίζει μόνος του την προσπάθεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Ο ΠΑΟΚ θυσιάστηκε και έχασε τρεις βαθμούς όταν δεν συνέχισε το παιχνίδι στο Κύπελλο και λυπάμαι που οι συνεργάτες και συναγωνιστές μας δεν μας στήριξαν, ενώ μας έλεγαν ότι θα προχωρήσουμε μαζί. Αλλά όταν είπαμε ότι δεν θα πάμε στο δεύτερο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την κάθαρση του ποδοσφαίρου. Τότε ο ΠΑΟΚ έμεινε μόνος του. Τότε κατάλαβα ότι την ιστορία δε μπορείς να την ξαναγράψεις. Ο ΠΑΟΚ είναι 90 χρόνια μόνος του και είναι και τώρα μόνος του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σαββίδης ενώ ακολούθησε ερώτηση φυσικά για τη «συμμαχία» με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Γιάννη Αλαφούζο.


«Όλοι μαζί, όλοι δυνατοί, δεν χρειαζόμαστε κανέναν και στις εκλογές της ΕΠΟ θα πάμε μόνοι μας. Οι συναγωνιστές δεν συμπεριφέρονται έτσι. Αν στην θέση του ΠΑΟΚ ήταν οποιαδήποτε άλλη ομάδα, θα τη στήριζα ακόμη και αν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ με κατηγορούσαν. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Είμαι ευτυχής ακόμη και αν χάσουμε την ευκαιρία του πρωταθλήματος. Δεν θα λυπηθώ ότι είναι για αυτούς τους τρεις βαθμούς. Αυτό που κάναμε σήμερα, αξίζει περισσότερα από τρεις βαθμούς. Αυτό το πράγμα το καταλαβαίνουν οι παίκτες και ο κόσμος. Εγώ συναντήθηκα με παλαίμαχους του ΠΑΟΚ στις 2 τη νύχτα και συζήτησα μαζί τους. Κατάλαβα ότι είναι μαζί μας και όποια απόφαση και αν πάρω, θα ξεκινήσουμε την κάθαρση του ποδοσφαίρου και θα έχω την στήριξη τους. Βεβαίως, αν θα είμαστε πίσω από την 1η θέση δεν θα είναι τραγωδία, αλλά θα λυπόμαστε».

Ο Σαββίδης επανέλαβε για μια ακόμη φορά φυσικά πως η υποψηφιότητα του Γραμμένου δεν αλλάζει για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Ο Γραμμένος είναι δικός μας. Από την αρχή δηλώσαμε ότι είτε θα είναι ο Γραμμένος ή θα είμαστε εκτός παιχνιδιού. Δεν θέλω να λέω επίθετα. Εγώ δεν έχω φίλους. Μόνο το συμφέρον του ΠΑΟΚ».

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου