.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ): Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Περιφέρεια Δούρου σκοτώνονται να εφαρμόσουν τα στο παρασκήνιο συμφωνημένα με τα επιχειρηματικά συμφέροντα



Ο Γιώργος Πάντζας πασίγνωστος αντιμνημονιακός αγωνιστής... επιβεβαιώνει πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛΛ και η περιφέρεια της (α)Ρένας Δούρου, έχουν κάνει σκοπό ζωής την υπεράσπιση των συμφερόντων της οικονομικής ολιγαρχίας.




Ο ίδιος είναι ένας από εκείνους που είχαν κάνει τη συμφωνία με το Δ. Μελισσανίδη για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ το 2014 υπέρ του ιδιωτικού γηπέδου.



Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το sport-fm.gr:

«Σε 10 μέρες θα δικαιωθεί το δίκαιο αίτημα της ΑΕΚ για το γήπεδο»

Την εκτίμηση πως στις αμέσως επόμενες μέρες θα βρεθεί λύση στο θέμα της οικοδομικής άδειας για την ΑΕΚ εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάντζας.


Την ώρα που η κόντρα μεταξύ ΑΕΚ και Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας μαίνεται, οι διεργασίες από πλευράς «Ένωσης» συνεχίζονται προκειμένου να παρακάμψει την άρνηση του Άρη Βασιλόπουλου να ανοίξει το δρόμο για την «Αγια-Σοφιά».

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (και φίλαθλος της ΑΕΚ), Γιώργος Πάντζας, μιλώντας στην «Ώρα των Σπορ» προανήγγειλε άμεσα εξελίξεις. «Πιστεύω και ελπίζω, αλλά κυρίως πιστεύω πως σε δέκα μέρες το δίκαιο αίτημα του κόσμου της ΑΕΚ για να προχωρήσει η κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια θα ικανοποιηθεί», τόνισε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ επεξεργάζεται λύση για το θέμα της οικοδομικής άδειας σε συνεργασία με το ΥΠΕΝ και την Περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου